By   2. maja 2016.

Pismo tate Ivana

Dok je moja draga bila trudna i ja sam se osećao vrlo trudno. Više sam jeo nego obično, brinuo sam više nego obično, a povremeno sam osećao mučnine. Vrhunac je bio porođaj! Priznajem bio sam vrlo konfuzan.

tata 2Porođaj je, hvala Bogu, prošao odlično i dobili smo divnog dečaka. Supruga me je pozvala i zamolila me da joj donesem Plazma keks u porodilište. Objasnila mi je da ga predam sestri i da obavezno napišem njeno ime na kutiji.

Žurio sam da se vidim sa drugarom (da ga počastim i da mu se pohvalim prinovom) pa da odem do porodilišta. U toj žurbi sam zaboravio da kupim keks. Kada sam stigao, u kafani je već bilo poznatih lica, pa sam svima naručio piće u čast mog naslednika. U razgovoru sa jednim prijateljem sam se setio da treba da odem i do porodilišta, ali i da sam zaboravio da kupim supruzi keks. Pozvao sam onog drugara, sa kojim sam imao dogovor da se nađemo u kafani, i zamolio ga da mi kupi Plazma keks (da ga nosim supruzi u porodilište). Ubrzo je drugar stigao, predao mi keks, popili smo piće i ja sam, zadovoljan, krenuo u porodilište.

Sestri sam predao keks na kome sam zaboravio da napišem ime supruge. Medicinska sestra me je napomenula da nema imena, našao sam hemijsku i naknadno napisao ime supruge. Sav srećan sam otrčao do prozora i javio se supruzi. Popričali smo i ja sam zadovoljna otišao kući (tačnije vratio sam se u kafanu da proslavim).

tata 3Vrlo brzo, pošto sam stigao u kafanu, zazvonio mi je telefon. Zove me supruga. Javljam se ne znajući da ću dobiti grdnju najveću ikada! Keks, Plazma, koji sam joj odneo je bio MLEVENI! Moj drugar je mislio da je keks za bebu. Nema dete i ne zna da tek rođene bebe ne jedu keks, pa ni u mleku. Tada sam morao da priznam da sam zaboravio da kupim keks i da sam zamolio drugara, koji nema islustva, da mi pomogne.

 

Dok su mame u porodilištu tate su u konfuziji! Mame ne budite stroge i nama je teško!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *