By   5. februara 2016.

Veliki, mekani, udobni jastuk za trudnice, porodilje, bebe, tate i nas ostale. Zaista je dobar i potreban.

jastuk

U trudnoći, spavala sam SA ovim jastukom. Koristila sam ga na više načina, tako da ne mogu da kažem da sam spavala na njmu, ali obavijao me je, za pod vrat, za pod leđa, za stomak, za ruke, nema kako ga nisam postavljala, jer sam baš imala problem sa spavanjem u poslednjem trimestru.

Kada sam se porodila, zajedno sa bebom sam morala u dečiju bolnicu i ovaj jastuk me je bukvalno spasao. Pošto nisam mogla „lepo“ da sedim, a u dečijoj bolnici nema kreveta za mame ( tj. pratioce) morala sam ili da stojim ( što je zaista naporno, čak nemoguće) ili da nađem rešenje. Na stolicu sam stavila ovaj „svemogući“ jastuk i (malo na stranu) sedela.

Beba je takođe uživala na ovom jastuku. Kao u udobnoj ljuljašci.

Za ovaj jastuk sam čula u školici za trudnice. Nekoliko trudnica su ga već isprobale i savetovale me da ga kupim. Tada je koštao oko 2500, 00 din ( trudna sam bila 2013. godine). Zamolila sam jednu drugaricu trudnicu da mi donese navlaku od tog jastuka. Precrtala sam navlaku na papir / napravila sam kroj i sašila ovaj jastuk. Napinila sam ga seckanim sunđerom (koji uopšte nije skup).

Sve to možete videti OVDE.

Ako vam treba kroj, javite mi se (KONTAKT ili na drmamars@drmama.rs) poslaću vam ga 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *