By   15. aprila 2016.

Da, da, da – rad na sebi. Za jači imunitet morate, pre svega da brinete o sebi, a onda i da radite na sebi – tako se to stručno kaže. Ništa su Žen Šen i recepti od kilograma meda i 300 grama oraha sa dodatcima C vitamina i trava i semenja, ako nema osmeha (mog prvog predloga za jači imunitet) i rada na sebi. Kvantna harmonizacija je nešto što sam naučila pre par godina od jedne divne Maje. Najbolje od svega je što ne radite ništa, a radite mnogo i to za sebe.

sunce

Drevna duhovna metoda, kojom se pokreću kvantni talasi, koji pokreću uspostavljanje ravnoteže u nama. Slab imunitet je upravo narušena ravnoteža. Dugogodišnja loša ishrana, loše misli, stres, gubljenje samopouzdanja, nezadovoljstvo… Krajnje je vreme da se stvari postave na svoje mesto.

 

Nije lako i potrebno je vreme. Ali definitivno posle „ulaska u ovaj novi svet“, ništa neće biti isto. Najteže za većinu nas, običnih ljudi, je ućutkati sopstveni Ego, sa kojim smo četo poistovećeni. Najlakše izgleda, ali je vrlo teško stopiti se sa Univerzumom i osetiti čistu ljubav. Ne mogu opisati metodu, niti bilo koga uveravati u dobrobiti Kvantne, mogu jedino pisati o svojim iskustvima.

 

Izlomljena mnogim problemima, pre par godina, počele su me „gaziti“ i neke ozbiljne bolesti. Jasno je bilo da mi je imunitet potpuno rasturen i da ako nastavim tim tempom „završiću“ u bolnici. Krenula sam u „avanturu“ sa Majom i osećala se kao Alisa u zemlji čuda. Trening je trajao 4 meseca. Po završetku treninga sam znala da sam na pravom putu da se „vratim u život“ – bila sam trudna i vrlo zdrava ( ovde možete pročitati moje iskustvo)! Moram priznati da sam vrlo brzo, zaokupljena obavezama prestala da kvantam. Nespavanje i haos sa bebom su me „usisali“ tako da sam za oko tri godine ponovo bila na nuli. Loše se osećam i imunitet mi je ozbiljno narušen. Telo mi samo daje vrlo ozbiljne znake da nešto nije u redu. Kada sam treći put pala u nesvest od iscrpljenosti rešila sam da ponovo počnem da kvantam!

Ishranu sam prvu korigovala i uvela prirodne preparate i žitarice. Kvantam uvek kada mogu i kada hoću. Smejem se i trudim se da sam i pored mnogih problema nasmejana i bez crnih misli. Jedino još  nisam uspela da pronađem koren Žen Šena, ali znam da kada bude pravo vreme koren će pronaći mene, baš kao što me je pre oko 4 godine pronašla Maja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *