By   28. marta 2016.

Stiglo je proleće. Uz „zamenu“ raspoloženja ide i zamena garderobe. Koliko se radujem zameni garderobe, toliko me i muči pitanje „šta obući?“ Prebiranje po ormaru i na kraju obučem farmerke, belu košulju i mantil. Ima stvari koje ne izlaze iz mode. Ima stvari, koje su kao „mala crna haljina“ uvek „sveže“ i nove. Bitno je samo odabrati dobar kroj, koji pristaje figuri i uvek biti u trendu!

Evo nekoliko komada odeće koje bi svaka žena trebala da ima u ormaru. Ovih nekoliko stvarčica su uvek u modi i treba ih imati kvalitetne. Redom…

Bela košulja. Komad koji je, koliko god star, uvek nov. Na poslu, u šetnji, na ručku, na večeri, u pozorištu. Uz suknju ili pantalone, farmerice ili helanke. Bitno je da se beli.

12

Farmerke. Ravne obične, bezvremenske. Uvek IN. Uz štikle i na ravnom. Uz  košulju ili majcu. Sa sakoom ili jaknom. Farmerice imaju puno „varijeteta“, čas su IN teget, čas se nose „otrcane“. Jedne „srednje“, ravne, udobne mogu se nositi uvek.

3

Crni sako. Klasični. Uvek moderni. I za večernje izlaske i za popodnevnu šetnju. Jedan, a uvek drugačiji u zavisnosti sa čim ga kombinujete. Sako može biti i druge boje, ali je crni (tamni) najefektniji. Strukiran da naglasi liniju.

4

Mantil. Burberry, tako Britanski, tako bezvremni. Uvek u modi. Najobičniji mantil u bež boji. Može i sivi. Može u proleće, a može i za jesen. Zakopčan i vezan da naglasi liniju ili otkopčan i neobuzdan.

5

Klasične crne pantalone. Dobropoznate „pantalone na peglu“. Uvek moderne. Bitan je samo kroj. Za svaku priliku i sa svakom obućom.

6

Starke. Obuća moje mladosti. Bele. Uopšte ih ne smatram patikama, starke su obuća. Ne biraju ni vreme ni mesto, starke su strake.

starke

Mala crna haljina. Vrhunac mode svih vremena i simbol ženske emancipacije. Svaki ormar zaslužuje jednu takvu malu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *